Căutare:

Căutare:

Cursuri inițiere și perfecționare

Luciana Pavel, Master & Coach în metoda Krutschera Resonanz și Trainer acreditat ANC

Dragi învățători, profesori și părinți, experiența in lucrul cu copiii m-a făcut să caut colaboratori cu diverse tehnici si metode de a le dezvolta copiilor competențele personale si sociale, ca bază a competențelor profesionale. Astfel am ajuns la fiecare dintre cei care îmi stau alături în cursurile de inițiere / perfecționare și tabere.

??????????????????????????????????????????????????????

Începând cu anul 2017, se alătură echipei BateȘauași Luciana Pavel, cu ajutorul căreia introducem un program special, „Copii în Rezonanță„, bazat pe metoda Kutschera-Resonanz® , creată în Austria acum peste 35 de ani de către dr.Gundl Kutschera, și îmbunătățită continuu, fiind aplicată cu succes în Austria, Germania, Elveția si România.

 

Prin activități specifice metodei Kutschera-Resonanz® (metafora, relaxarea, dansul, desenul, mandala, colajul, jocul etc.) copiii își descoperă resursele interioare, se descoperă pe sine și pe ceilalți, își înlătură fricile și măștile, lăsând soarele din interior să strălucească cu putere și să lumineze totul în jur.

Copiii își îmbunătățesc performanțele școlare și învață să accepte orice feed-back și succes.
Ei merg la școală cu plăcere. Atunci când copiii învață să trăiască sănătos și să se simtă puternici și echilibrați, nu mai sunt victimele comportamentului agresiv (șicanări sau violențe fizice) din partea celorlalți.
Activitățile propuse îi ajută pe copii să facă față la o gamă largă de situații stresante: agresiuni, examene, divorțul părinților, programări la doctor, sport de performanță, concursuri etc.
Învață să comunice asertiv și să fie responsabili pentru ceea ce fac.

Învață să foloseasca “starea de rezonanță” pentru a obține rezultate de top și pentru a fi în forma cea mai bună atunci când este nevoie. Copiii cu forță interioară au încredere să îsi găsească propriul drum în viață.
Nu putem să le garantăm copiilor noștri că vor găsi un loc de muncă în viitor. Putem însă să îi ajutăm să se dezvolte echilibrați și puternici pentru a avea încrederea că își vor găsi drumul.

 

Luciana Pavel

 

Rezultate obținute de copii în urma participării la acest program
+ “Mă plac așa cum sunt” a crescut cu 47%.
+ “Mă simt liber și în siguranță” a crescut cu 30%.
+ “Satisfacție la școală” a crescut cu 71%.
+ “Trăiesc o viață sănătoasă” a crescut cu 55%

„Copiii cu încredere în ei au șanse mai bune în viitor.” – dr.Gundl Kutschera

Programul „Copii în Rezonanță” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 si 16 ani pe categorii de vârste (5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-16 ani) pentru a-i ajuta să fie puternici și echilibrați în interior, pentru a fi mai încrezători în relația cu familia și cu școala.

“Dacă îi invățăm pe copii sa separe persoana de comportament, atunci vor ști să relaționeze cu respect – indiferent de cum se simt în acea zi.” – dr. Gundl Kutschera

Beneficii pentru copii:
+ își recunosc și acceptă emoțiile, ajung să se accepte și să se simtă bine în corpul lor
+ își îmbunătățesc notele și randamentul școlar,
+ își găsesc noi strategii de învățare și succes,
+ învață strategii pentru gestionarea stresului cauzat de examene,
+ vor căpăta încredere pentru a se prezenta în fața clasei și a prietenilor,
+ prevenția dependențelor și a șicanărilor,
+ învață să se relaxeze.

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.