Căutare:

Căutare:

Informații

Taberele de vara BateSaua: „bate fierul cat e cald” la Potcoava

Asociația BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA organizează

Taberele „Bate Fierul Cât e Cald (afară)” la Centrul Ecvestru Potcoava!

 

Atelier.Calarie.BateSaua.mtb.vara.tabere.copii.cicloturism

Cele două perioade în care puteți înscrie copiii pentru un „tur de forță” de călărie și pedalare montană la Pensiunea Mountain Retreat / Centru Ecvestru Potcoava:

VÂRSTE:
între 8 și 15 ani

Biciclete.BateSaua.cai.vara.tabere.copii

NOUTĂȚI:
În urma experiențelor acumulate din anii trecuți, am tras concluzia că programul de stat în șaua calului și a bicicletei trebuie extins! Dimineața mai mult cu caii, după-amiaza mai mult cu bicicletele :) !
Ziua fiind lungă, nu ne vom lipsi însă de restul atelierelor care au făcut din ȘCOALA BATEȘAUA pionierul taberelor de vară, care a deschis drumul către educația prin aventură: comunicare, creativitate, teatru, orientare, supraviețuire.

ATELIERE ȘI ACTIVITĂȚI: detalii AICI

voltije_scoala_batesaua_echitatie_copii_calarie_bucuresti
De luni până vineri, în fiecare dimineață, toți copiii vor trece ZILNIC prin cele patru activități dedicate cailor (trasee de poligon în curtea fermei, întreținere cai la grajduri, călărie în ture pe dealuri, echitație în manej), între orele 09.30 – 13.30!

Atelier.Calarie.BateSaua.echitatie.vara.tabere.copii
De luni până vineri, în fiecare după-amiază, toți copiii vor avea în program activități specifice pe două roți: inițiere în Știința și Tehnica Pedalatului! Manevrabilitate în poligon, ture pe deal, tehnica mountain-bike pe teren accidentat. Efort și adrenalină într-un mediu controlat, ZILNIC între orele 16.30 – 19.30!

Atelier.Biciclete.BateSaua.dezvoltare.vara.tabere.copii

Introdusă în premieră în programul unei tabere de aventură, ora de lectură / odihnă de după masa de prânz (14.30 – 15.30) rămâne un reper important în relaxarea dintre segmentele de efort fizic.

Exercițiile de comunicare, dicție, interpretare și tehnică vocală vor fi condimentele necesare schimbării de abordare și de umplere a timpilor liberi, necesare copiiilor atunci când nu vor mai avea contact cu desenele animate aproape o săptămână întreagă :)
Vor descoperi împreună cu noi ce înseamnă să vorbească în fața unui auditoriu, ce înseamnă să interpreteze un rol și chiar ce farmec au dublajele desenelor animate!

tabere_ciclotursim_batesaua_copii_vara

Școala Echilibrului Total, Fizic și Mental, este bazată pe un cumul de exerciții menite să dezvolte echilibrul, atât de necesar pedalatului și călăritului, dar și concentrarea / focalizarea. Lucrul cu placa și discul de echilibru, exersarea pe chinga de SlackLine, statul într-un picior… par doar jocuri, dar în realitate noi le introducem într-un program complex de dezvoltare personală a copiiilor. Am introdus această formulă de lucru, încă din anul 2010, când am început să experimentăm și să obținem rezultate remarcabile în eliminarea fricii și nesiguranței de sine.

MISIUNE ȘI OBIECTIVE: detalii AICI

În Taberele BateȘaua, înviorarea este obligatorie. Ne trezim cu alt chef de viață, dacă începem ziua cu mișcare și respirație în aer curat. Absența telefoanelor și tabletelor se va resimți doar în primele două, trei zile… apoi vor fi uitate. Înaintea micului dejun, între 07.00 – 07.30 facem ÎNVIORAREA CREATIVĂ,  cu jocuri și probe de îndemânare.

 

COSTUL:
1750 lei / copil
(pachet 5 zile / 5 nopţi) @ Pensiunea “POTCOAVA”

tabere_adolescenti_leadership_batesaua_tineri

Pentru frați și surori, pentru grupuri sau pentru fidelitate, pentru plata în avans, avem semnificative reduceri de preț! Contactați-ne urgent la 0722736694, 0722238866

Pentru REZERVĂRI, PLATA UNUI AVANS de 500 lei este esențială. DETALII AICI.
Trimiteți datele necesare la adresa contact@batesaua.ro

Modalități de achitare:

– Numerar, la unul din sediile noastre. Sunați la 0722.736694 sau 0722.238866;
– Prin bancă, cu OP, în contul asociației RO 91 RZBR 0000 0600 0521 3087, Raiffeisen Bank – Dorobanti, Bucureşti. Datele asociatiei le gasiti AICI!

Atelier.mestesuguri.BateSaua.dezvoltare.personala.tabere.copii

Echipa BateȘaua de bază, la Potcoava, va fi formată din
GeoBateȘaua
Nicolae Nastasia
Mihai Barangă
Ionuț Popescu
LenaBateȘaua

… mai multe detalii despre noi, AICI!
INVITAT SPECIAL, pentru a ne ajuta să descoperim ce înseamnă filmarea documentarelor și interviurilor, prezentarea știrilor în direct, Daniel Osmanovici a.k.a. Tata Începător!

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.