Vilele NAPARIS / jud. Dâmbovița

Vilele Naparis Valea Ialomitei

Tabere de CICLOTURISM și AvenTURĂ pentru copii și adolescenți,
la umbra MUNȚILOR BUCEGI”

Asociatia ‘BateȘaua să Priceapă Iapa‘ continuă ‘Veloruția‘ (lupta pentru emanciparea bicicletei ca mijloc inteligent de transport utilitar, sportiv si turistic) încercând să scoată tinerii din orașele sufocate de poluare și să-i urce spre înalțimi, pe culmile dealurilor, la baza munților, acolo unde putem încă să ne bucurăm de aer curat și de mediu natural, ne-alterate de murdărie, caniculă și poluare auto.

Am amplasat Tabara de Bază într-un sat (Dobrești) ascuns în județul Dâmbovița, lângă Parcul Natural Bucegi, pe Valea Ialomiței, într-un complex de vile al căror nume aduce aminte de vechiul nume al râului Ialomița: Naparis. De acolo putem pleca în expediții cu echipa de tineri aventurieri atât spre culmile dealurilor pline de livezi și fructe de pădure, cât și spre abrupturile stâncoase pline de păduri de fag, molid și brad. Împreună cu partenerii asociației, făcând uz de flota de biciclete ale Centrului de Închiriere Biciclete BateȘaua, am pregătit o ofertă specială pe plaiuri ialomițene, care să deschidă apetitul tinerilor de aventură pe două roți. GeoBateȘaua, instructor principal și arbitru de ciclism la Federația Română de Ciclism, președinte al asociației BateȘaua și vice-președinte al Federației Bicicliștilor din România, vă promite experiențe de neuitat și vă ține la curent cu programul taberelor în direct pe FB!

tabere de cicloturism la Naparis

Pentru un preț cuprins între 250 și 300 lei / copil / zi, în pachete de minim 5 / maxim 7 nopti, suntem pregătiți sa luăm de acasă un copil timid, fricos sau fără vlagă și să ne întoarcem cu unul nou, pregătit pentru viața în mijlocul naturii, adaptat pentru comunicarea cu echipa și cu natura.

Consultati oferta de preturi, servicii si privilegii de care vor dispune tinerii aventurieri, aici.
PS: pentru Clubul Părinților Bicicliști care vor sa testeze programe similare, in paralel cu programele la care vor participa copiii lor, consultati oferta de Cicloturism aici.

Vilele Naparis

Despre Vilele Naparis:

Veniți să pedalați de-a lungul râului Ialomița, apa care trece prin apropierea locului ales de noi, dupa ce traversează Parcul Natural Bucegi, vecinul de care suntem atât de mândri. Am ales acest loc pentru a fi cât mai aproape de una dintre cele mai frumoase rezervații naturale din Europa, loc în care dacă vrei sa admiri animale în habitatul lor natural, nu trebuie decât să te urci în șa și să cutreieri Parcul în căutarea vieții sălbatice. Noi iți propunem mai degrabă să urci într-un punct de observație de vânătoare… La fel, dacă vrei să pătrunzi tainele ținutului mitic al dacilor, cu lacurile sale tăcute și cu stânci care te provoacă cu formele lor ciudate, poți să o faci atât pe jos cât și cu bicicleta, sau de ce nu, cu căruța.
Am construit din piatra si lemn pentru ca ne plac materialele „nobile„, iar camerele au fost înzestrate cu mobilier din fier forjat din acelasi motiv.


Dacă vrei sa te bucuri de atmosferă și mâncare românească adevarată, gatită cu suflet și respect pentru tine de echipa noastră de bucătărese, ai la dispozitie un restaurant mândru unde vei găsi specialitățile casei și produse ecologice, de casă, iar dupa ce te vei satura, te poti retrage în una din vilele pensiunii, fiecare vila avand la etaj cate 3 camere duble cu paturi twin, baie proprie si televizor, iar la parter o sufragerie ultra-încăpătoare.
Astfel, daca vii cu un grup numeros, vei gasi un total de 16 camere cu 32 de locuri. Iar daca vii in tabără sau team-building, te asteapta o sală cu 32 de locuri, instalație multimedia, ecran de proiecție și un bufet cu patiserie de casă (cum altfel?) plus cafea/ceai fierbinte.