Căutare:

Căutare:

Citiți în cele ce urmează informații detaliate despre Jurnalul de Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru (FRTE):

Scoala BateSaua

Urmând cursurile de Inițiere în Știința și Tehnica Echitației la Școala BateȘaua, poți deveni oficial Membru Călăreț în cadrul Federației Române de Turism Ecvestru  – FRTE și vei fi gata să te îmbarci în cea mai frumoasă călătorie a ta, în universul turismului călare!

Ce este Jurnalul de Călărie?

Jurnalul de Călărie este un instrument care te va însoți în toate antrenamentele tale călare, pentru că în el îți vei documenta toate experiențele pe care le vei avea, dar mai ales progresele pe care le vei face de la o lecție sau de la o plimbare la alta.

Cum să folosești Jurnalul de Călărie?

  1. Ia-l cu tine de fiecare dată când mergi la călărie cu Școala BateȘaua.
  2. Notează în el la finalul lecției sau al plimbării toate lucrurile pe care le-ai învățat, împreună cu instructorul sau ghidul cu care ai realizat activitatea călare.
  3. La final, instructorul (sau ghidul) îți va valida oficial experiența prin a lui semnătură însoțită de ștampila clubului.

fisa de evaluare jurnal de calaret

Discount de 10%

Atunci când vei obține Diploma Călăreț de Aur din cadrul Programului de Formare în Călărie al FRTE, vei beneficia de un discount de 10% la activitățile de călărie la centrele membre FRTE*, în baza acestui jurnal.

Astfel, în funcție de cât de motivat(ă) ești să progresezi, vei putea să ajungi să îți recuperezi suma investită în acest Jurnal de Călărie.

* Discountul de 10% nu se cumulează cu alte promoții și nici nu se aplică în cazul ofertelor și pachetelor speciale (ex. tabere de echitație).

 

Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru

Programul de Formare în Călărie este organizat în 2 cicluri și 6 etape.

  1. Primul ciclu are 3 etape – Călăreț de Bronz, Călăreț de Argint și Călăreț de Aur – și conține noțiuni generale, teoretice și practice, despre călăria de agrement practicată în manej.
  2. Cel de-al doilea ciclu are 3 etape – Cavaler de Bronz, Cavaler de Argint și Cavaler de Aur – continuă aprofundarea cunoștințelor despre călăria de agrement practicată în manej și introduce noțiuni despre călăria în natură.

Programul de Formare în Călărie ia în calcul stadiile de dezvoltare ale călărețului, iar ritmul de progresare poate varia de la un călăreț la altul, în funcție de vârstă și de frecvența cu care merge la călărie.

 

Evaluarea și obținerea diplomelor

Fiecărei etape îi corespunde o diplomă pe care o poți obține trecând cu bine printr-o evaluare care se poate realiza fie în cadrul unei lecții, fie în cadrul unei ședințe speciale de tip examen.

Școala BateȘaua îți va emite diploma aferentă nivelului pe care îl ai la momentul respectiv și va completa rubricile aferente în prezentul jurnal.

Ulterior reprezentantul centrului va actualiza informațiile despre nivelul tau în baza de date a FRTE.

Dacă ai obținut toate cele șase diplome și dorești să-ți continui călătoria, te poți înscrie la cursurile profesionale puse la dispoziție de FRTE.

 

Important!

Programul de Formare în Călărie se desfășoară exclusiv în cadrul centrelor ecvestre membre în cadrul Federației Române de Turism Ecvestru, iar evaluările pot fi realizate exclusiv de către profesioniștii autorizati de către FRTE.

Beneficiile Călăreților membri FRTE:
– Legitimație de membru în cadrul FRTE;
– Jurnalul de călărie (bonus în primul an);
– Acces la Programul FRTE Diplome Călăreț;
– 10% discount la toate serviciile de călărie de la nivelul Diplomă Călăreț de Aur;
– Discount la competițiile organizate sub egida FRTE (stabilit la fiecare competiție în parte)
– Acces la programele de Voluntariat in cadrul centrelor membre

Statutul de membru este valabil până la finalul fiecărui an, urmând a fi reînnoit în prima lună a anului următor.

Scoala BateSaua

BENEFICII la Școala BateȘaua

Avem o echipă pregătită și spații special gândite pentru a te motiva, pentru a-ți oferi spațiu și a te umple de energie.

Îi poți spune Functional (RIDING) Training sau HOLISTIC (RIDING) APPROACH… cum dorești.
Dar la Școala BateȘaua vei găsi oameni și o metodă de lucru marca GeoBateȘaua (fizic și mental) care te duce dincolo de o simplă tehnică de lucru. Noi îi spunem ȘCOALA ECHILIBRULUI TOTAL, FIZIC ȘI MENTAL.

Te așteptăm!

= AER CURAT
= HIPOTERAPIE
= ANIMALE = VIAȚĂ
= ENERGIE BUNĂ
= CAI DE DIFERITE RASE, SPECIALIZĂRI ȘI DIMENSIUNI
= BICICLETE MTB și TOURING PENTRU ADULȚI ȘI COPII
= MANEJ EXTERIOR
= POLIGON EXTERIOR, OFFROAD
= MANEJ ACOPERIT
= TRASEE ÎN PĂDURE (pentru călărie și pedalare)
= DIRT PARK (mountainbiking)
= TRAIL RIDING (echitație)
= cavalette (echitație)
= working equitation (echitație)
= ȘURĂ CU BALOȚI DE FÂN, pentru antrenamente tip cross-fit, relaxare, meditație sau povești … clacă?

= MONITORI ȘI INSTRUCTORI specializați, care abordează inițierea și antrenamentele de perfecționare holistic, bazându-se pe stilul de viață al cursanților, pe caracterul sau pe aptitudinile cursanților! Folosim informații de cultură generală, pentru a te introduce în cultura VELO sau în cultura ECVESTRĂ.

Misiunea echipei BateȘaua este să mențină un cursant MOTIVAT și să îl ajute să își definească OBIECTIVELE. Noi îi oferim provocări sau sfaturi pentru a putea să le atingă.

Dacă îți dorești mai mult timp cu INTRUCTORUL tău preferat, poți opta oricând pentru un PACHET SPECIAL. Vei avea parte de antrenamente personalizate, dar și de toată atenția și sprijinul instructorului.

Scoala BateSaua

Pentru detalii, sună la 0722736694 sau scrie la contact@batesaua.ro

Ne găsești la Snagov!

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.