Căutare:

Căutare:

Echipa de instructori ai Școlii BateȘaua

Echipa de organizare:

Organizator și Coordonator Principal al Taberelor „BateȘaua”:

GeoBateȘaua Președinte al Asociației „BateȘaua să Priceapă Iapa
Vice-Președinte al FEDERAȚIEI BICICLIȘTILOR DIN ROMÂNIA

geobatesaua

Jumătate moț si jumătate prahovean, nascut, educat si specializat in mediul urban bucurestean, scenarist, specialist in comunicare, mass-media, organizare de evenimente speciale si turism de aventura, ambasador al bicicletei in tara noastra de prin anii 2001-2002 încoace, adept al curentului Slow Food, promoter infocat al cicloturismului si turismului ecvestru, profita de faptul ca Romania este inca o tara salbatica si se retrage de cate ori poate la colibele din munți sau la marginea padurilor. Proprietar alături de soția lui al Casei Tradiționale BateȘaua, experimenteaza pe propria lui piele re-intoarcerea la natura, la traditii rurale si la simplitatea plimbarilor calare. Proiectele lui de suflet au fost: postul de radio Radio NOVA 22, compania YAMA Studios & Special Events Team, Asociația „BateȘaua să Priceapă Iapa” (www.batesaua.ro), programul „VELORUȚIA. O revoluție pe două roți” (www.velorutia.ro), magazinul Veloteca (www.veloteca.ro).

 

 

 

Mihai Baranga

mihai.baranga_batesaua

Nascut hat departe in Tecuci, a luat drumul capitalei inca de mic. Actor, scenarist și regizor. Absolvent din 1996 al UNATC, Bucuresti –  Facultatea de teatru, sectia Actorie deține din 1998 și un Master in Istoria si estetica teatrului. Specialist in organizare de evenimente speciale si publicitate „tot-tacâm”, stie sa te învețe să te exprimi și să improvizezi. Nu mananca viermi sau alte putreziciuni, in schimb adora branza mucegaita si pastrama bine afumată :)

Voice-over TV, Prezentator TV, Corealizator si prezentator la Radio, Announcer – Radio, distribuit în foarte multe reclame publicitare radio si tv, specialist in dublaje filme de desene animate si filme artistice, a dublat o multime de personaje de desene animate printre care: „Mr. Crabs” din Sponge Bob, „Grim”(Negrisor) din seria „Nemaipomenitele aventuri ale lui Billy si Mandy”, „Megatron” si „Optimus” din seria Transformers.
Profesor de teatru și Profesor de tehnica vocala, Mihai dă un farmec aparte cursurilor noastre!

 

Luciana Pavel

luciana pavel public speaker metoda Kutschera Resonanz

Dragi învățători, profesori și părinți, experiența in lucrul cu copiii m-a făcut să caut colaboratori cu diverse tehnici si metode de a le dezvolta copiilor competențele personale, sociale ca bază a competențelor profesionale. Astfel am ajuns la fiecare dintre cei care îmi stau alături în cursurile de inițiere / perfecționare și tabere.
Începând cu anul 2017, se alătură echipei BateȘaua Luciana Pavel, cu ajutorul căreia introducem un program special, „Copii în Rezonanță”, bazat pe metoda Kutschera-Resonanz® , creată în Austria acum peste 35 de ani de către dr.Gundl Kutschera, și îmbunătățită continuu, fiind aplicată cu succes în Austria, Germania, Elveția si România.

Rezultate obținute de copii în urma participării la acest program
+ “Mă plac așa cum sunt” a crescut cu 47%.
+ “Mă simt liber și în siguranță” a crescut cu 30%.
+ “Satisfacție la școală” a crescut cu 71%.
+ “Trăiesc o viață sănătoasă” a crescut cu 55%

Prin activități specifice metodei Kutschera-Resonanz® (metafora, relaxarea, dansul, desenul, mandala, colajul, jocul etc.) copiii își descoperă resursele interioare, se descoperă pe sine și pe ceilalți, își înlătură fricile și măștile, lăsând soarele din interior să strălucească cu putere și să lumineze totul în jur.
Copiii își îmbunătățesc performanțele școlare și învață să accepte orice feed-back și succes.
Ei merg la școală cu plăcere. Atunci când copiii învață să trăiască sănătos și să se simtă puternici și echilibrați, nu mai sunt victimele comportamentului agresiv (șicanări sau violențe fizice) din partea celorlalți.
Activitățile propuse îi ajută pe copii să facă față la o gamă largă de situații stresante: agresiuni, examene, divorțul părinților, programări la doctor, sport de performanță, concursuri etc.
Învață să comunice asertiv și să fie responsabili pentru ceea ce fac.
Învață să foloseasca “starea de rezonanță” pentru a obține rezultate de top și pentru a fi în forma cea mai bună atunci când este nevoie. Copiii cu forță interioară au încredere să îsi găsească propriul drum în viață.
Nu putem să le garantăm copiilor noștri că vor găsi un loc de muncă în viitor. Putem însă să îi ajutăm să se dezvolte echilibrați și puternici pentru a avea încrederea că își vor găsi drumul.

 

Felicia Vișan

visan_felicia_scoala_bate_saua

Proprietară a Centrului Ecvestru „Horse Spirit” de pe valea Runcului din satul cu același nume din Jud. Dâmbovița, este gazda multor tabere și excursii organizate de asociația BateȘaua.

Școala BateȘaua