Căutare:

Căutare:

Echipa de instructori ai Școlii BateȘaua

Echipa de organizare:

Organizator și Coordonator Principal al Școlii „BateȘaua” și al Taberelor „BateȘaua”:

GeoBateȘaua Președinte al Asociației „BateȘaua să Priceapă Iapa
Vice-Președinte al FEDERAȚIEI BICICLIȘTILOR DIN ROMÂNIA

geobatesaua

Jumătate moț si jumătate prahovean, nascut, educat si specializat in mediul urban bucurestean, scenarist, specialist in comunicare, mass-media, organizare de evenimente speciale si turism de aventura, ambasador al bicicletei in tara noastra de prin anii 2001-2002 încoace, adept al curentului Slow Food, promoter infocat al cicloturismului si turismului ecvestru, profita de faptul ca Romania este inca o tara salbatica si se retrage de cate ori poate la colibele din munți sau la marginea padurilor. Proprietar alături de soția lui al Casei Tradiționale BateȘaua, experimenteaza pe propria lui piele re-intoarcerea la natura, la traditii rurale si la simplitatea plimbarilor calare. Proiectele lui de suflet au fost: postul de radio Radio NOVA 22, compania YAMA Studios & Special Events Team, Asociația „BateȘaua să Priceapă Iapa” (www.batesaua.ro), programul „VELORUȚIA. O revoluție pe două roți” (www.velorutia.ro), magazinul Veloteca (www.veloteca.ro).

 

LenaBateȘaua

 

Iancu

 

Diana Manafu

 

Denis Ștefan

 

 

 

Mihai Baranga

mihai.baranga_batesaua

Nascut hat departe in Tecuci, a luat drumul capitalei inca de mic. Actor, scenarist și regizor. Absolvent din 1996 al UNATC, Bucuresti –  Facultatea de teatru, sectia Actorie deține din 1998 și un Master in Istoria si estetica teatrului. Specialist in organizare de evenimente speciale si publicitate „tot-tacâm”, stie sa te învețe să te exprimi și să improvizezi. Nu mananca viermi sau alte putreziciuni, in schimb adora branza mucegaita si pastrama bine afumată :)

Voice-over TV, Prezentator TV, Corealizator si prezentator la Radio, Announcer – Radio, distribuit în foarte multe reclame publicitare radio si tv, specialist in dublaje filme de desene animate si filme artistice, a dublat o multime de personaje de desene animate printre care: „Mr. Crabs” din Sponge Bob, „Grim”(Negrisor) din seria „Nemaipomenitele aventuri ale lui Billy si Mandy”, „Megatron” si „Optimus” din seria Transformers.
Profesor de teatru și Profesor de tehnica vocala, Mihai dă un farmec aparte cursurilor noastre!