Căutare:

Căutare:

Susține BateȘaua

doneaza pentru BateSaua

Argumentele pentru care cineva ar vrea să sprijine prin contribuții, donații sau sponsorizări activitatea asociației BateȘaua, se găsesc în pagina de Proiecte ale organizației noastre.

Daca TU esti Persoana Fizica (PF), ne poti ajuta pe NOI sa iti facem si tie loc pe strazi, daca vrei sa circuli in siguranta cu bicicleta. Poti dona 3,5% din impozitul pe venitul global datorat statului.

Descarca aici FORMULAR 230

Daca TU esti Persoana Fizica (PF), ne poti ajuta pe NOI si prin munca voluntara:
derulam proiecte educative (atat pentru copii, tineri, cat si adulti), proiecte administrative, proiecte culturale, si artistice, proiecte de instruire practica si teoretica, proiecte legislative, de cercetare, programe turistice si de agrement, programe corporative etc. Te invitam sa iei legatura cu noi printr-un simplu clic aici.

Daca TU esti Persoana Fizica (PF) ne poti ajuta pe noi prin donatii diverse: echipamente sportive (vechi, nefolosite sau noi, dupa posibilitati), informatie de specialitate (ghiduri, manuale, harti, carti, CD-uri), echipament electronic (audio, video, GPS, foto). Te invitam sa iei legatura cu noi printr-un simplu clic aici

Daca TU reprezinti o Persoana Juridica (PJ) platitoare de impozit pe profit, poti sa dai ca sponsorizare catre ONG-ul Bate Saua, din impozitul pe profit datorat statului, o suma de pana la 20 la suta din acest impozit datorat! Donarea poate fi facuta pe tot parcursul anului in curs pe baza unei previzionari. Acesti bani sunt re-directionati din banii statului, nu din contul societatii. Pentru acest lucru, este necesara semnarea unui contract clasic de sponsorizare. Te invitam sa iei legatura cu noi, pentru un model de contract, printr-un simplu clic aici.

Potrivit Codului Fiscal, poți sponsoriza Asociația BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezinți o microîntreprindere, dacă o faci până la 31 decembrie anul curent, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:
» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

BATE ŞAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA este o  organizaţie nonprofit înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 61 din 15.07.2004.

Certificat de Înregistrare Fiscală (C.I.F.): 16620556
Autorizatie: Dosar369 / PJ/ 01.07.2004
Donaţiile sunt binevenite!
Puteţi face donaţia într-unul din conturile asociaţiei BATE ŞAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA:
RO 91 RZBR 0000 0600 0521 3087 // RON, Raiffeisen Bank – Dorobanti, Bucureşti
RO 88 RZBR 0000 0600 0915 1826 // EUR, Raiffeisen Bank – Dorobanti, Bucureşti

Asociația BATE ŞAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA este afiliată la Coaliţia Naţională PROVELO
(din 2005) și membră fondatoare a:
– FEDERATIEI BICICLIŞTILOR DIN ROMÂNIA (în 2007),
– Coaliţiei PACTUL PENTRU BUCUREŞTI (în 2008),
– Coaliţiei PACTUL PENTRU MEDIU (în 2010) și a
– FEDERAȚIEI „Urmează-ți Pasiunea!” (în 2010).
GeoBateSaua in Parlament

Misiunile noastre, pe care ni le-am asumat public încă din 2002:
a) Dezvoltarea culturii bicicletei în România, fenomen care să contribuie la re-nașterea bicicletei ca element esențial în viața societății moderne a României, după zeci de ani în care ea a fost dată uitării.
b) Dezvoltarea culturii ecvestre în România, fenomen care să dea iarăși valoare unui animal nobil, unui sport extrem de elegant și unei forme de turism ecologic plină de farmec.

Implicarea activă în promovarea prin mijloace de comunicare convenționale și ne-convenționale a oricărei forme de turism în șa, cu precădere cele 100% ecologice, adică cel pe bicicletă sau pe cal.

turism în șa


3 motive
pentru care organizația BateȘaua merită sa primească o donație:
1. Informarea si educarea romanilor pe tema bicicletei și a calului;
2. Promovarea modelelor de infrastructură specifică pentru combaterea aglomerării și poluarii;
3. Lobby pentru colaborarea dintre societatea civila si autoritati

Scopul in care se intentioneaza folosirea banilor:
Continuarea presiunii pe autoritati si pe administratii, in vederea introducerii bicicletei in strategiile de trafic urban viitoare.
Continuarea informarii si educarii cetatenilor cu privire la beneficiile mersului pe bicicleta.
Dezvoltarea de centre de închiriere de biciclete, pentru facilitarea utilizării de către cei care nu își permit sau nu au nevoie mereu.
Dezvoltarea Școlii BateȘaua, pentru organizarea Cursurilor de Inițiere în Știința și Tehnica Pedalatului și Călăritului.
Derularea de programe de tipul „Cu bicicleta la scoala”, „Cu bicicleta la serviciu”etc

cicloturism si turism ecvestru
Detalii despre beneficiarii proiectelor:
Biciclisti, cicloturisti, calareti, locuitori ai marilor orase, Reprezentanți ai autorităților locale și centrale, care trebuie să afle ce înseamnă strategii de dezvoltare a acestui fenomen și politicile de transport urban modern.

Sursele noastre de finantare:
În general, principala sursă de finanțare o reprezintă investiția privată a președintelui fondator GeoBateȘaua și a familiei. În ultima vreme, avem și proiecte de auto-finanțare, cum ar fi închirierea de biciclete, cursurile de inițiere, taberele de cicloturism și aventură. Dar, foarte importante pentru noi au fost și contribuțiile în natură sau servicii, cererile de finantare și sponsorizările.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și implicare!