Căutare:

Căutare:

Cursuri inițiere și perfecționare

Cursuri de „Perfecționare în Ştiinţa şi Tehnica Pedalatului”

IMG_7045d

Cursurile de Perfecționare în Știința și Tehnica Pedalatului se adresează celor care vor să se specializeze ceva mai mult, intrând în detalii de tehnică, de nutriție, de antrenamente.
Cursurile de Perfecționare se organizează obligatoriu numai în grupuri de aprox. 4 – 6 persoane, sunt destinate adulților (peste 18 ani) și se țin în afara orașului (în locațiile recomandate de BateȘaua), asigurându-se cazarea și masa.
Ofertele se fac personalizat. Solicitați rezervări la datele de contact de mai jos.

La Cursurile de Perfecționare cursanții vin cu bicicletele personale, de preferat să nu facă parte din categoriile ‘entry level’… dat fiind faptul că solicitările vor fi ceva mai dure.

La aceste cursuri condițiile sunt mai grele: se fac antrenamente mai grele, ture mai grele, probe mai grele. Mai apar căzături, mai apar zgârieturi, luxații etc. Trecerea la ‘next level’ nu este chiar un fleac. Dar noi trecem peste toate greutățile și îi facem pe cursanți să se transforme în adevărați ‘roboți pe două roți!”

Punem mare accent pe formarea spiritului de echipă și integrarea tinerilor în natură. Bicicleta este prezentată ca fiind o partenera de încredere în timp ce pedalăm prin natură, oricare ar fi obstacolele întâlnite.
echipa perfecta

INSTRUCTORI:

GeoBateSaua

Instructor principal:
GeoBateȘaua (fondator și Președinte al asociației BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA din 2002, vice-președinte din 2007 al Federației Bicicliștilor din România, arbitru din 2011 la Federația Română de Ciclism, organizator de peste 10 ani de tabere de cicloturism și turism ecvestru, team-building-uri corporatiste și evenimente motivaționale de aventură)

Instructori asistenți:
Colaboratori permanenți ai asociației BateȘaua, arbitri ai Federației Române de Ciclism, cicliști și triatloniști de top (sportivi & antrenori), ghizi de cicloturism și nutriționiști cu experiența.

cursuri de perfectionare
CONTACT:

GeoBateȘaua / 0722 736694 / geobatesaua@batesaua.ro. 

 

 

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.