Căutare:

Căutare:

Atitudine și Implicare

Contribuie și tu la activitatea BateȘaua

2

De ce sa lasam banii nostrii sa intre in cotloanele intortocheate ale statului… macar o mica parte (2%) din banii nostri putem sa ii directionam spre ce credem noi ca e important!
Pentru noi e important sa avem un trafic mai curat, mai civilizat si de ce nu, mai european. Putem face asta cu ajutorul bicicletei!

Tu ne poti ajuta!

Toate persoanele din Romania care au venituri, chiar si numai din salarii, platesc impozit catre stat. Conform Codului Fiscal in vigoare, orice contribuabil (persoane fizice care platesc statului impozit pe venit din salarii, inchirieri, drept de proprietate intelectuala etc), pot alege ca o mica parte din acest impozit, respectiv 2%, sa ajunga la una din organizatiile nonprofit. Deci sprijiniti o organizatie neguvernamentala, fara sa platiti, practic, nimic. Pentru aceasta, trebuie sa completati un formular si sa il trimiteti la Administratia Fiscala de care apartineti. Fara acest formular completat si semnat de dumneavoastra, cei 2% raman statului.

Pentru veniturile realizate in anul curent, formularul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit se completeaza in doua exemplare, din care una se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala aveti adresa de domiciliul potrivit legii sau adresa unde locuiti efectiv, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu (pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in România), sau la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla sursa de venit, pentru ceilalti contribuabili persoane fizice. Formularele se depun pâna la data de 15 mai inclusiv, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Copia se pastreaza de catre contribuabil. Nu este nevoie sa completati rubrica „Suma”, organul fiscal calculeaza si vireaza suma admisa, conform legii.

Daca ai impozit de platit de pomana, la stat, mai bine ajuta-ne pe noi sa iti facem si tie loc pe strazi. Asta daca vrei sa circuli cu bicicleta in siguranta!

Redirectioneaza 2% din impozitul tau catre Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa. 

Iti multumim!

Iata ce poti comunica departamentului de Contabilitate al companiei la care lucrezi sau cu care colaborezi:
Directionati 2% din impozitele mele , conform legii 571/2003, catre urmatoarea organizatie (sectiunea III):

Numele organizatiei:

Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA – Bucuresti
Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 16620556
Contul IBAN: RO 91 RZBR 0000 0600 0521 3087
Banca: Raiffeisen Bank sucursala Dorobanti

Mai multe amanunte la adresa: www.doilasuta.ro
Vă mulțumim din suflet!

Norme metodologice:

Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr. 185/2007

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.