Căutare:

Căutare:

Ciclism / Pedalare

Ce sunt accesoriile pentru biciclete? Iată 5 exemple

Mersul pe bicicletă este o activitate din ce în ce mai îndrăgită, fiind practicată de foarte multe persoane din toată lumea. La nivel european, dar și în România, ne putem mândri cu o plenitudine de modele de biciclete, atât sport cât și de oraș. Fiind o metodă de transport ieftină, rapidă și care combate sedentarismul, nu este de mirare că acest sport capătă amploare și în țara noastră, în special în mediul urban.

Cu toate acestea, pe lângă avantajele aduse de ciclism, există și o serie de responsabilități de care trebuie să ții cont, odată ce devii participant în trafic. Mai întâi, trebuie să te informezi cu privire la regulile de circulație și normele legislative prezente pe teritoriul țării. După ce ai făcut acest lucru, va trebui să te asiguri că ai un echipament corespunzător, alături de accesorii pentru biciclete care îți vor ușura deplasarea în mediul urban.

De aceea, îți prezentăm o serie de accesorii pentru biciclete indispensabile oricărui ciclist, experimentat sau amator. Acestea sunt esențiale, fiind potrivite pentru orice model de bicicletă, de aceea orice îndrăgostit de pedalat ar trebui să le dețină.

 

Cască de protecție

Fiind unul dintre accesoriile de nelipsit, aceasta este deosebit de importanta, în special dacă ești participant la traficul urban. Trebuie să te asiguri totuși că alegi o cască de mărimea potrivită, altfel riști ca aceasta să te încurce. Cel mai bine este să ceri sfatul unui specialist din magazinul de biciclete și accesorii, care te va ajuta să îți alegi o măsură potrivită.

 

Antifurt

Făcând parte din accesoriile de biciclete indispensabile, antifurturile te vor ajuta să îți păstrezi bicicleta preferată în siguranță. Poate că nu plănuiai acea vizită la un prieten sau o fugă până la magazin, însă gândul că bicicleta ta este bine securizată face totul mai ușor. Mai mult, un antifurt de calitate va descuraja potențialii „curioși”.
Dintre modelele de antifurturi putem aminti: antifurturi pliabile, antifurturi pentru cadru, în formă de U, spirală sau lanț. Alege siguranța și achiziționează-ți chiar acum unul dintre aceste accesorii pentru biciclete absolut necesare!

 

Lumini pentru biciclete 

Aceste accesorii pentru biciclete sunt cu adevărat de mare ajutor. În plus, este specificat în codul rutier că orice bicicletă participantă la trafic trebuie să fie prevăzută cu lumină albă sau galbenă în față, iar în spate cu lumină de culoare roșie și un dispozitiv reflectorizant. În plus, îți va fi de mare ajutor o lumină pentru bicicletă, mai ales odată cu venirea toamnei, când zilele se scurtează din ce în ce mai mult. Poți uita de vechile modele pe dinam! Noile lumini pentru biciclete sunt puternice și se adaptează la viteza de deplasare, oferind acum posibilitatea de a pedala și pe timpul nopții!

 

Bidon cu apă

Cu toții știm cât de important este să fim hidratați, în special atunci când facem mișcare. Un bidon cu apă face parte din acele lucruri de care ne putem bucura oricând, atât în sezonul rece cât și în sezonul cald. Poți comanda online de la magazinul Veloteca aceste accesorii pentru biciclete, în diverse forme, mărimi și culori!

 

Kit anti-pană

Compact și ușor de folosit, kit-ul antipană îți va fi de mare ajutor în special dacă îți place să te aventurezi pe drumuri vicinale sau chiar pe distanțe lungi, interurbane. Nu strică niciodată să fii precaut și să te echipezi cu aceste accesorii pentru biciclete absolut necesare în caz de nevoie!

 

 

 

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.