Căutare:

Căutare:

Cursuri inițiere și perfecționare

Cursuri de INIȚIERE ÎN … ȘTIINȚA ȘI TEHNICA ECHITAȚIEI

Cursurile de INIȚIERE ÎN … ȘTIINȚA ȘI TEHNICA ECHITAȚIEI sunt cursuri destinate celor care doresc să învețe teoria și să deprindă practica lucrului cu calul de jos (conducerea și comunicarea cu calul) și de sus (călare pe cal)

Tipuri / Durate:

CURSANȚII CĂLĂREȚI ÎNCEPĂTORI pot beneficia de:
Abonament 12 ședințe  x 30 min.

Scoala BateSaua

CURSANȚII CĂLĂREȚI ÎNCEPĂTORI: Sunt cursanții care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la PAS. Ne-însoțiți la lesă. Pe traseu cu jaloane, slalom sau cercuri. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 24 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de Bronz!

– CURSANȚII CĂLĂREȚI ÎNCEPĂTORI pot efectua DOAR ședințe de 30’
– Pe scurt, oricine poate face abonament de ÎNCEPĂTOR la Școala BateȘaua, indiferent de activitatea anterioară și de locul unde a mai efectuat antrenamente sporadice sau plimbări de agrement.

 

CURSANȚII CĂLĂREȚI  INTERMEDIARI pot beneficia de:
Abonament 12 ședințe  x 30 min.
Abonament 12 ședințe x 45 min.

Scoala BateSaua

CURSANȚII CĂLĂREȚI INTERMEDIARI: Sunt acei cursanți care pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la PAS, dar care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la TRAP săltat. Ne-asistați de lângă cal. Pe traseu cu jaloane, slalom, cercuri sau spirale. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 36 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de Argint.

– CURSANȚII CĂLĂREȚI INTERMEDIARI pot efectua DOAR ședințe de 30’ sau de 45’!
– În concluzie, NU oricine poate face abonament de CĂLĂREȚ INTERMEDIAR, decât acel cursant care a efectuat deja la Școala BateȘaua un ciclu de ÎNCEPĂTOR sau de CĂLĂREȚ DE BRONZ. Sau dacă primim recomandări de la un instructor colaborator / de încredere.

haflingeri_sarituri_obstacole

 

CURSANȚII CĂLĂREȚI AVANSAȚI: Sunt acei cursanți care pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon fără împrejmuire, la TRAP, dar care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon fără împrejmuire, la GALOP . sau la TRAP AȘEZAT. Pe traseu cu jaloane, slalom, cercuri sau spirale. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 36 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de AUR.

– CURSANȚII CĂLĂREȚI AVANSAȚI pot efectua DOAR ședințe de 45’!
– În concluzie, NU oricine poate face abonament de CĂLĂREȚ AVANSAT, decât acel cursant care a efectuat deja la Școala BateȘaua un ciclu de INTERMEDIAR sau de CĂLĂREȚ DE AUR. Sau dacă primim recomandări de la un instructor colaborator / de încredere.

CURSANȚII CĂLĂREȚI SPECIALIZAȚI: Sunt acei cursanți care pot conduce singuri, un cal, în manej la GALOP, dar care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon fără împrejmuire, la GALOP . sau la TRAP AȘEZAT. Pe traseu cu jaloane, slalom, cercuri sau spirale. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 36 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de CAVALER de AUR.

– CURSANȚII CĂLĂREȚI SPECIALIZAȚI pot efectua ședințe de 45’și de 60’!
– În concluzie, NU oricine poate face abonament de CĂLĂREȚ AVANSAT, decât acel cursant care a efectuat deja la Școala BateȘaua un ciclu de INTERMEDIAR sau de CĂLĂREȚ DE AUR. Sau dacă primim recomandări de la un instructor colaborator / de încredere.

 

Pentru oferte personalizate de prețuri sunați la 0722736694 sau solicitați ofertă la adresa contact@batesaua.ro

Abonamentele sunt valabile 2 luni calendaristice.
După depășirea acestui interval, chiar dacă nu au fost efectuate toate ședințele, abonamentul va fi considerat finalizat.
Pentru plata integrală în avans, se acordă reducere de 10%.
Pentru a trece la categoria INTERMEDIARI, cursanții trebuie să facă obligatoriu un curs de ÎNCEPĂTORI la Școala BateȘaua sau să treacă un TEST DE APTITUDINE.

Scoala BateSaua Scoala BateSaua

BENEFICII la Școala BateȘaua

Avem o echipă pregătită și spații special gândite pentru a te motiva, pentru a-ți oferi spațiu și a te umple de energie.

Îi poți spune Functional (RIDING) Training sau HOLISTIC (RIDING) APPROACH… cum dorești. Dar la Școala BateȘaua vei găsi oameni și metode de lucru (fizic și mental) care te duc dincolo de o simplă tehnică de lucru. Eu îi spun ȘCOALA ECHILIBRULUI TOTAL, FIZIC ȘI MENTAL.

Te așteptăm!

= AER CURAT
= HIPOTERAPIE
= ANIMALE = VIAȚĂ
= ENERGIE BUNĂ
= CAI DE DIFERITE RASE, SPECIALIZĂRI ȘI DIMENSIUNI
= BICICLETE MTB și TOURING PENTRU ADULȚI ȘI COPII
= MANEJ EXTERIOR
= POLIGON EXTERIOR, OFFROAD
= MANEJ ACOPERIT
= TRASEE ÎN PĂDURE (pentru călărie și pedalare)
= DIRT PARK (mountainbiking)
= TRAIL RIDING (echitație)
= cavalette (echitație)
= working equitation (echitație)
= ȘURĂ CU BALOȚI DE FÂN, pentru antrenamente tip cross-fit, relaxare, meditație sau povești … clacă? J

= MONITORI ȘI INSTRUCTORI specializați, care abordează inițierea și antrenamentele de perfecționare holistic, bazându-se pe stilul de viață al cursanților, pe caracterul sau pe aptitudinile cursanților! Folosim informații de cultură generală, pentru a te introduce în cultura VELO sau în cultura ECVESTRĂ.

Misiunea echipei BateȘaua este să mențină un cursant MOTIVAT și să îl ajute să își definească OBIECTIVELE, oferindu-i provocări sau sfaturi pentru a putea să le atingă.

Dacă îți dorești mai mult timp cu INTRUCTORUL tău preferat, poți opta oricând pentru un PACHET SPECIAL. Vei avea parte de antrenamente personalizate, dar și de toată atenția și sprijinul instructorului.

Cine este Geo BateȘaua?
– Președinte al Asociației BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA
– VicePreședinte la Federația Bicicliștilor din România
– Arbitru Național la Federația Română de Ciclism
– Președinte al Asociației producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România.

 

Pentru tarife personalizate, sună la 0722736694 sau scrie la contact@batesaua.ro

Ne găsești la Snagov!

 

 

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.