Căutare:

Căutare:

Excursii BateȘaua

Iarna calare… la Potcoava

Perioada:22 decembrie - 22 decembrie 2020

Școala BateȘaua organizează marți, 22 decembrie, o excursie de o zi / o tura cu caii in imprejurimile Pensiunii Potcoava (jud. Dâmbovița), pentru călăreții avansați, membri în Federația Română de Turism  Ecvestru!

Invitația este adresată DOAR membrilor FRTE! Aceștia trebuie să facă dovada deținerii statutului de „CĂLĂREȚ DE ARGINT”
Excursia va face parte din programul de antrenament specific FRTE, va fi considerată și ca TEST de Evaluare pentru statutul de „CĂLĂREȚ DE AUR” și va fi marcată în JURNALUL de Călăreț

Număr de participanți LIMITAT: 6 persoane!

Plecare: marți, 22 decembrie, orele 08.00 dimineața, din București.
Sosire: marți, 22 decembrie, orele 18.00 seara, în București

Program: ajungem în jurul orelor 10.00 la pensiune, călăreții își pregătesc echipamentul personal de călărie (toca este obligatorie) și apoi harnașează caii. Tura va dura aproximativ 3 ore. La întoarcerea din tură, călăreții își curăță singuri caii și le asigură masa de prânz! Abia după aceea, la 14.00 aproximativ, servim și noi prânzul la pensiune, „la botul calului”. În jurul orelor 16.00 plecăm spre București.

excursie calare iarna la Potcoava
excursie calare iarna la Potcoava

Echipament: recomandăm eventual metoda ‘trei straturi’, unul subțire în contact cu pielea, unul călduros și unul de protecție împotriva vântului și ploii / zăpezii. Lână sau materiale tehnice. NU recomandăm bumbac… Bocanci sau cizme cu toc de minim 1cm, șosete  de schimb, mănuși cu degete, rucsac și sticlă sau bidon pentru apă)

Călăreții vor primi ‘merinde’ la ei, din partea pensiunii. Grupul va beneficia de asistență tehnică, cu minim doi ghizi însoțitori acreditați de FRTE.

Cost: 400 lei / persoană

Înscrie-te la această excursie

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.