Căutare:

Căutare:

Atitudine și Implicare Informații

Patrula Velo declară din nou: libertate, sănătate, mobilitate!

proiect_bate_saua_patrula_velo

Din vara anului 2015, de când am deschis Centrul de Închiriere Biciclete și Accesorii în noua locație din Str. Sf. Spiridon 13, sector 2, ne-am hotărât să re-activăm unul dintre proiectele noastre dragi, de implicare socială în stradă.
Patrula Velo s-a pus în mișcare în cartier. Mai pe înțelesul tuturor, acoperim în timpul liber străzile din vecinătate: patrulăm dinspre Piața Rosetti, Maria Rosetti, Batiștei, Th. Mazaryk, Dionisie Lupu, Arthur Verona spre Pța Romană.
Distribuim cu insistență șoferilor, într-un mod discret evident, broșurile și volantele cu regulile de bun simț în traficul din care facem și noi parte, plus extrasul nostru celebru din Codul Rutier (puțin actualizat), care spicuiește drepturile și obligațiile bicicliștilor în trafic. Împreună cu Silviu, în timpii morți ai activității de închiriere care nu ne ține în priză mereu, facem ture de jur împrejur și dăm de știre șoferilor că existăm.

proiect_bate_saua_patrula_velo

Ca și în anii trecuți, uneori mai avem câțiva voluntari printre clienții Centrului de Închiriere. Acum e mai simplu… fiecare client primește câteva volante și este rugat să le dea mai departe. Așa „stimulăm” implicarea socială a concetățenilor, și mai ales îi convingem pe cei care abia tatonează acest nou fenomen, căci nici măcar nu și-au cumpărat încă o bicicletă!

Patrula Velo a fost lansată în cadrul campaniei noastre principale, VELORUȚIA. O REVOLUȚIE PE DOUĂ ROȚI, undeva prin vara anului 2010.

 proiect_bate_saua_patrula_velo

La primăvară, pornim din nou!

Bateți șaua, nu pierdeți vremea (bună)!

GeoBateȘaua

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.