Căutare:

Căutare:

Atitudine și Implicare

Re-lansarea programului european de Siguranță Rutieră

Se pregătește o re-lansare pentru noua ediție a Cartei Europene a Siguranței Rutiere, perioada 2016-2019.
Pentru cine nu știe, Carta este cea mai mare platforma a societății civile pentru Siguranța Rutieră bazată pe angajamente reale și bune practici la fel ca cele ale organizatiei noastre, iar asociația BateȘauaa a devenit semnatară a Cartei încă din anul 2010!
Ne-am propus să revenim la vechile noastre programe cum ar fi „Patrula Velo„, „Prima Zi pe Bicicletă„, „Școala BateȘaua” sau „Veste pentru Biciclisti” dar și să introducem mai multe noțiuni de siguranță pe șosele în Taberele BateȘaua.
Avem nevoie de mai multă implicare pentru contribuția noastră la educația non-formală a tinerilor, am obținut rezultate remarcabile în ultimii ani și suntem încântați să continuăm să lucrăm împreună pentru a proteja viața pe drumurile publice.

patrula_velo_bateSaua

Ce se poate aștepta de la Cartă în viitorul apropiat?
Un nou apel de bune practici va fi lansat în săptămânile următoare. La fel ca în fiecare an, suntem invitați să ne prezentăm acțiunile de siguranță rutieră restante, descriind una sau mai multe dintre activitățile cele mai inovatoare sau de succes lansate ca răspuns la provocările privind siguranța rutieră.
Următoarea Gală pentru Premiile de Excelență în Siguranța Rutieră – „Premiile Carta” – va avea loc în iunie 2017 și câștigătorii vor primi premiul de la comisarul european pentru transport, Violeta Bulc.

Vor fi organizate evenimente naționale pentru membri și potențialii membri în toate statele membre ale UE în următorii doi ani.

semnalizare_trafic_velorutia_batesaua

Vor continua seriile de webinarii organizate pe o varietate de subiecte legate de siguranță rutieră. Vor apărea curând știri despre cursurile web viitoare.
De asemenea, site-ul ERSCharter va fi supus retehnologizării pentru a oferi mai multă vizibilitate activităților noastre de siguranță rutieră și de bune practici, cât și pentru a oferi noi instrumente pentru a face upgrade la contribuțiile noastre. Pana la lansarea noului website al Cartei, în iunie 2017, vom continua să utilizăm site-ul curent pentru a vă menține informați cu privire la ceea ce se întâmplă în comunitatea noastră.
Vă mulțumim foarte mult pentru sprijinul acordat și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm împreună.

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.