Căutare:

Căutare:

Evenimente SPECIALE

SURPRIZE ANIVERSARE / PETRECERI DE SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR >> la Club BateȘaua

Adu prietenul sau prietena, sau adu copilul, fără să știe ce i-ai pregătit!
Caii sunt plini de energie pozitivă si fotografiile alături de ei vor fi amintiri memorabile.
Adu toată gașca și fă-le cinste cu o experiență unică în viață!

Ziua de naștere este acel unic moment din an când fiecare persoană dorește să se simtă cea mai importantă din lume, motiv pentru care noi propunem ca evenimentul pentru care ne ceri sprijinul să fie ceva special, plin de emoție și surprize, de cadouri și flori, de cei dragi și surprize pozitive.

Deși mulți adulți mărturisesc că ziua de naștere nu contează pentru ei, că nu-și doresc atenție și nici surprize, ci doar vor să treacă nebăgată în seamă, adevărul este că majoritatea dintre ei vor exact contrariul. Nimeni nu se gândește vreodată că prietenii vor uita să le ureze ”La mulți ani!”, că nu vor primi daruri frumoase sau că petrecerea surpriză nu va exista.

Dacă este vorba despre cineva foarte drag (prieten, soț/soție, iubit/iubită, mamă/tată/fiu/fiică), atunci se poate pune la punct din timp un adevărat scenariu al înmânării cadoului, în așa fel încât surpriza să fie cu adevărat deosebită.

 

DURATA: 2 – 4 ore

ZILE DISPONIBILE: luni – joi(inclusiv) [NU în weekend]

COST: de la 230 lei > /persoană

 

ADMINISTRATIVE

Școala BateȘaua asigură resursele specifice unui pic-nic la iarbă verde.
Pentru servirea gustărilor („finger-food”) punem la dispoziție mesele de la Șura BateȘaua (un spațiu ne-convențional tip șură țărănească unde desfășurăm multe activități creative și meșteșugărești) și baloți de paie pentru sprijin și odihnă.

Facilități suplimentare: pături pentru picnic, hamace pentru relaxare, jocuri distractive pentru copii. Pe lângă manejurile interior și exterior, pista de galop unde se fac plimbări și antrenamente de inițiere, Școala BateȘaua are și un poligon cu jaloane și trasee pentru antrenamentul călăreților și bicicliștilor începători.

ACTIVITĂȚI:

Distracția propriu-zisă înseamnă: jocuri de echipă, de stimulare a atenției distributive, jocuri de creativitate și comunicare, exerciții și concursuri de tehnica echilibrului.

SERVICII INCLUSE:

– ÎNCHIRIERE LOCAȚIE ÎN REGIM EXCLUSIV
– Atelierul de călărie: constă într-o plimbare sau o ședință la lonjă în manej cu durata de maxim 15 minute / persoană.

– GUSTARE: Gustările oferite de noi sunt fructe și snacks-uri ambalate. Avem tacâmuri de unică folosință, dar recomandăm să vină fiecare participant cu PROPRIA sticlă sau propriul bidon. Apa plată, de izvor, o asigurăm noi.
– MUZICĂ AMBIENTALĂ

SERVICII OPȚIONALE:

– Surpriză: exerciții de voltije călare (gimnastică pe cal)!!! Costul OPȚIONAL este de 30 lei / persoană
– Atelierul de pedalat: în funcție de doritori, se pot face ture pe pajiștile complexului, prin pădure sau în poligonul cu jaloane. Costul OPȚIONAL este de 30 lei / oră de bicicletă cu instructor alocat grupului.
– ȘEDINȚĂ FOTO CĂLARE / PE LÂNGĂ CAI. Costul OPȚIONAL este de 20 lei / persoană
– PRÂNZ / CINA: vă putem recomanda, la cerere, serviciile restaurantului din incinta complexului sau a furnizorilor de servicii de catering din vecinătatea bazei noastre sportive

Tort si alte bauturi / prajituri: le pregătiți voi :)
Băuturi alcoolice: interzise din exterior, se pot servi doar la barul / restaurantul din incinta complexului

 

Rezervări la: contact@batesaua.ro
Detalii: 0722736694 / 0722238866
Locația o găsiți AICI

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.