Căutare:

Căutare:

Stiati ca?

Am avut și noi BROMPTON FAN CLUB în România!

 

Brompton Fun Club a încălecat pe-o șa (Brooks)!

Și am facut primul pas!

In prima zi de noiembrie, in prima duminica geroasa a acestei toamne din 2009, ne-am trezit si noi sa scoatem
marca Brompton la plimbare, in stil englezesc: prin burnita si ger. Imbracati in stofe elegante sau piele fina, cu sepci si palarii, am dat nas in nas cu tot felul de proprietari de bicicleta pliabila, made in england.

30 de participanti dintre care 10 perechi (20 familisti), un semn ca bicicleta Brompton este apreciata de oameni asezati, aflati la varsta maturitatii, cu putere de decizie si cu gusturi bine definite. De fapt acesta este este profilul clientului principal de la Veloteca, asa cum ne-au demonstrat ultimele noastre studii. In randul lor exista deja multe VIP-uri, dar nu genul celor din mass-media actuala.

Frigul nu i-a speriat, am apreciat ca pasiunea si curiozitatea de a-i cunoaste si pe ceilalti au invins lenea si atractia altor posibile activitati casnice sau mondene, drept pentru care invitatii nostri au umplut terasa Clubului Taranului fara a mai avea nevoie sa intre inauntru la caldurica… Probabil ca grogurile BateȘaua au contribuit la acceptarea frigului de tip britanic! Felicitari si mii de multumiri tutoror participantilor!!

Orice Fun club trebuie sa se organizeze cat de cat so, Go Get Organized  ladies and gents!

– Am propus sa ne intalnim de mai multe ori pe an, dar nu in exces: in urma votului, decizia a fost sa facem doua intalniri pe an, una la inceputul sezonului (in primavara) iar alta la sfarsitul sezonului (in toamna). Urmatoarea reuniune va fi categoric mai plina de vitalitate, si de promovare. Aceasta prima sedinta a fost necesara pentru a evalua ce sanse are echipa Veloteca sa strangem in jurul nostru fanii, iar acum ca avem o confirmare clara, vom planifica pasii urmatori.

– Am lansat o prima provocare: competitia de pliere contra cronometru – care ne-a dovedit ca putem face fata si noi romanii intr-o competitie internationala. Aveti mai jos lista celor 3 ‚mentionati’, precum si lista celor 3 ‚premiati’. Dar nu putem sa nu remarcam reusita Elenei Culda (LenaBateSaua) care, în afara concursului, a montat si demontat la proba individuala in 28”.6 iar la proba simultana si-a depasit recordul personal cu un timp de 24”. Asta dovedeste ca foloseste Bromptonul foarte frecvent in drumul sau catre sediul companiei unde lucreaza…, dar, facand parte dintre organizatori, nu a putut pune mana pe premiu J!
Iata mai jos lista celor care au meritat premiile (genti si huse de bicicleta Brompton) si mentiunile (tricouri originale Brompton) primite de la Veloteca:

Mentiuni:
Serban Ciusca (35”.9), Bogdan Dumitriu (41”.6) si Gabriel Cojocariu (44”.4)

Premiul 3: Andra Patzelt Enache (34”.9)
Premiul 2: Ruxandra Ciobanu (33”.9)
Premiul 1: Vlad Wilfred Tomescu (30”.9)

La urmatoarea intalnire, spre sfarsitul lunii mai, asteptam sa se doboare recordul de pliere (demontare + montare), dar sa obtinem si un record de viteza!

Astfel ne-am pregatit sa iesim in lume pentru a demonstra ca bicicleta poate fi un subiect de mandrie, de pasiune si de bucurie.
Am putut testa bicicleta Brompton de titan, seile de piele Brooks, Brompton-ul cu 6 viteze, si ne-am impartasit mici secrete specifice…
Planificam sa transformam acest fun club intr-un instrument de promovare a unui stil velo inteligent, rafinat si pretentios, in conditiile in care romanii au mare nevoie de afirmare si confirmare. Avem exemplul britanic, un foarte elegant stil, plin de satisfactii… atat personale cat si publice. NU este nevoie decat sa ni-l asumam si sa il respectam sau sa il dezvoltam. Anglia investeste la ora actuala milioane de lire sterline pentru un sistem inteligent si coerent de transport alternativ. Magazinul Veloteca si Asociatia BateSaua incearca sa promoveze si sa popularizeze astfel de modele demne de urmat.

Plimbarea a respectat benzile pentru biciclisti de pe Bd. Kiseleff, Bd. Aviatorilor si prin Parcul Herastrau. In parc am dat nas in nas cu caii si calaretii jandarmeriei, o surpriza foarte placuta pentru simpatizantii asociatiei BateSaua care agreaza si calaria. Ca de la calaret la calaret, ne-am salutat reciproc, iar surpriza probabil ca a fost de ambele parti! Aerul rece si acele de lapovita ne-au facut sa cautam mai repede decat ne asteptam adapostul Clubului Taranului si binefacerile grogului fierbinte, dar cu totii am pastrat cateva momente memorabile in suflet. Iata: bicicleta asta speciala ne deschide noi directii de socializare, de cultura si de agrement!

Ne punem intrebarea: o sa ramanem un club mic, elitist, inchis, sau vom deveni un grup exploziv, care va convinge din ce in ce mai multi compatrioti sa pedaleze calare pe un Brompton original, 100% made in England? Nu stim inca ce ne dorim: multi membri, cu multe opinii si preferinte, dar cu multa energie pozitiva, sau poate putini membri, dar cu care poti incheia amicitii pe termen lung? O sa traim si o sa aflam…

In Brompton Fun Club simtim ca am gasit un mijloc de a ridica bicicleta la nivel superior. Nici unul dintre noi nu este englez, dar astazi am reusit sa tratam Brompton-ul cu distinctie si eleganta specific britanice!

GeoBateȘaua

01.11.2009

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.