Căutare:

Căutare:

Atitudine și Implicare Informații

Premii în scopuri caritabile, la concursuri de copii

Asociatia_BateSaua_sponsor_2015_Campina_Maraton_Open_MTB _Race4Autism
Asociația BateȘaua să Priceapă Iapa are de aproximativ 5 ani și o țintă foarte concretă: introducerea culturii bicicletei în conștiințele copiilor și tinerilor prin cursuri de inițiere, prin organizarea de excursii ale Clubului Părinților Bicicliști, prin tabere de cicloturism. Și mai nou, prin sponsorizarea categoriilor de tineri participanți la competiții!

Asociatia_BateSaua_sponsor_2015_Campina_Maraton_Open_MTB _Race4Autism_1Peste 600 de cicliști la linia de start, sambătă, 5 septembrie, în competiția Câmpina Open MTB – Race for Autism

NU mai reprezintă nimic surprinzător un maraton de mountain bike în orice zonă a țării sau în orice weekend al sezonului cald. Iată o realitate în care am crezut cu tărie în ultimii zece ani, și nu a avut legătură cu faptul că am participat în 2005 prima oară în viața mea la una dintre primele competiții de gen din țară, în munții Banatului. În anii care au urmat am pus umărul la dezvoltarea scenei sportive pe partea de promovare, lobby și networking, uneori sponsorizând, acolo unde organizația pe care am fondat-o și-a putut desface punga. Mi-am permis să experimentez și postura de arbitru al Federației Române de Ciclism… pentru a învăța prin practică fenomenul sportiv.

Turul Ciclist al României, Prima Evadare, Banat Mountain Bike Maraton, Maratonul Munții Măcinului, Maratonul Mânăstirilor Vâlcene, Pe Roți Verzi la Iași sunt câteva competiții dintre cele mai dragi mie, la care ne-am adus aportul mediatic sau financiar.
Asociatia_BateSaua_sponsor_2015_Campina_Maraton_Open_MTB _Race4Autism_2Sâmbătă, 5 septembrie, peste 600 de cicliști din toată țara iau startul la cea de-a patra ediție a competiției Câmpina Open MTB – Race for Autism. Competitorii sunt de toate vârstele și din toate categoriile de abilități – cicliști profesioniști și amatori, iubitori de mountainbike sau de ciclism în natură.

Asociatia_BateSaua_sponsor_2015_Campina_Maraton_Open_MTB _Race4Autism_3

Premianții BateȘaua
Noi am strâns ceva premii și atenții pentru următoarele categorii de aspiranți, știind că printre ei și ele, se află și elevii noștri de la Școala BateȘaua sau participanții la taberele BateȘaua din ultimele 5 veri:

  1. Juniori Amatori 15 – 17 ani / baieti
  2. Juniori amatori 15 -17 ani / fete
  3. Copii 12 – 14 ani / baieti
  4. Copii 12-14 ani / fete

Se vede treaba că avem în continuare de lucru cu țara noastră și cu tinerele noastre generații, căci dacă nu le acordăm atenție avem toți de pierdut. Așa că noi batem șaua cu folos, sperând să avem toți de câștigat în final, nu doar cei care vor trece primii linia de sosire în competiţiile de ciclism!
Asociatia_BateSaua_sponsor_2015_Campina_Maraton_Open_MTB _Race4Autism_5

Pe unde alergăm?!
Traseul pentru copii (până la 15 ani), se întinde pe o lungime de 5 km, este complet offroad, pentru a păstra frumusețea unui parcurs de ‘mountain bike’, dar are o diferență de nivel redusă, accesibilă celor mici pe biciclete.
Traseul scurt, pentru categoriile Juniori, Juniori Elite (16 – 18 ani), General (adulți amatori), se întinde pe o lungime de 19 km și are o diferență de nivel de 560 m. Față de anul trecut, traseul este un pic mai scurt, cu  o ascensiune totală ceva mai mică, însă cu cel puțin două urcări tehnice, de 150 m și, respectiv, 1,2 km, cu pante scurte, de 10 – 20%. Traseul trece prin locuri pitorești, pe drumuri șerpuite, inclusiv prin grădini, și are și o porțiune de 100 m de urcare pe asfalt.
Traseul lung, pentru categoriile Elite și General (adulți amatori), înseamnă parcurgerea, de două ori, a traseului scurt, cu eliminarea unei porțiuni de la final, astfel încât distanța totală va fi de 37 km, cu o diferență de nivel de 1050 m. Limita de timp pentru o tură este de două ore și 30 de minute.

Centrul de Închiriere BateȘaua are deja o colaborare tradițională cu Catena, punând la dispoziția anagajaților sponsorului principal biciclete pentru concurs. Felicitări fundației Romanian Angel Appeal pentru acest proiect!

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.