Căutare:

Căutare:

Echitație / Călărie Cursuri inițiere și perfecționare

STANDARDELE ȘCOLII BateȘaua (echitatie)

STANDARDELE ȘCOLII BateȘaua
(adulți sau copii):
categorii, nivele de competență, durata ședințelor de antrenament

Scoala BateSaua
Ai aici o listă detaliată a BENEFICIILOR antrenamentelor la noi!

 

echitatie la Scoala BateSaua

 

Ședințele de CĂLĂRIE DE AGREMENT

sunt ședințele punctuale (fără abonament, fără continuitate), pentru cine nu dorește un angajament pe termen mai lung).

Au durata DOAR de 30 min.

cursuri de echitatie la Scoala BateSaua


Cursuri de INIȚIERE ÎN ȘTIINȚA ȘI TEHNICA ECHITAȚIEI

 

Sunt INDIVIDUALE sau de GRUP
cu DURATA unei ședințe de 30 / 45 / 60 min.

PRIMUL CICLU: CĂLĂREȚ

AL DOILEA CICLU: CAVALER

cursuri de echitatie la Scoala BateSaua

CURSANȚII CĂLĂREȚI ÎNCEPĂTORI:

Sunt cursanții care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la PAS. Ne-însoțiți la lesă. Pe traseu cu jaloane, slalom sau cercuri. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 24 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de Bronz!

– CURSANȚII CĂLĂREȚI ÎNCEPĂTORI pot efectua DOAR ședințe de 30’
– Pe scurt, oricine poate face abonament de ÎNCEPĂTOR la Școala BateȘaua, indiferent de activitatea anterioară și de locul unde a mai efectuat antrenamente sporadice sau plimbări de agrement.
Pentru Tarife vizitați pagina dedicată AICI.

 

CURSANȚII CĂLĂREȚI INTERMEDIARI:

Sunt acei cursanți care pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la PAS, dar care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la TRAP săltat. Ne-asistați de lângă cal. Pe traseu cu jaloane, slalom, cercuri sau spirale. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 36 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de Argint.

– CURSANȚII CĂLĂREȚI INTERMEDIARI pot efectua DOAR ședințe de 30’ sau de 45’!
– În concluzie, NU oricine poate face abonament de CĂLĂREȚ INTERMEDIAR, decât acel cursant care a efectuat deja la Școala BateȘaua un ciclu de ÎNCEPĂTOR sau de CĂLĂREȚ DE BRONZ. Sau dacă primim recomandări de la un instructor colaborator / de încredere.
Pentru Tarife vizitați pagina dedicată AICI.

 

CURSANȚII CĂLĂREȚI AVANSAȚI:

Ne referim la cursanții care pot conduce singuri, în libertate, un cal, în poligon, la TRAP, dar care NU pot conduce singuri, în libertate, un cal, în manej, la CANTER. Intrând în Programul de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru derulat la Școala BateȘaua, la finalul unei ETAPE (minim 48 ședințe), cursantul poate da test și poate primi statutul / Diploma de Călăreț de Aur.

– CURSANȚII CĂLĂREȚI AVANSAȚI pot efectua ședințe de 30’, 45’ sau de 60’
– Nu oricine poate face abonament de CĂLĂREȚ AVANSAT, decât acel cursant care a efectuat deja la Școala BateȘaua un ciclu de CĂLĂREȚ INTERMEDIAR sau de CĂLĂREȚ DE ARGINT. Sau dacă primim recomandări de la un instructor colaborator / de încredere.
Pentru Tarife vizitați pagina dedicată AICI.

 

cursuri de echitatie la Scoala BateSaua

 

În cadrul Programului de Formare în Călărie al Federației Române de Turism Ecvestru, derulat la Școala BateȘaua:

  • BRONZ? >> CÂND ȘI ÎN CE CONDIȚII POATE UN CURSANT SĂ ASPIRE LA STATUTUL DE CĂLĂREȚ DE BRONZ: după ce a finalizat minim 24 ședințe, dar numai dacă trece testul cu brio!

 

  • ARGINT? >> CÂND ȘI ÎN CE CONDIȚII POATE UN CURSANT SĂ ASPIRE LA STATUTUL DE CĂLĂREȚ DE ARGINT: după ce a finalizat minim 36 ședințe, dar numai dacă trece testul cu brio!

 

  • AUR? >> CÂND ȘI ÎN CE CONDIȚII POATE UN CURSANT SĂ ASPIRE LA STATUTUL DE CĂLĂREȚ DE AUR: după ce a finalizat minim 48 ședințe, dar numai dacă trece testul cu brio!

calarie si cultura ecvestra la Scoala BateSaua

Pentru Ciclul de CAVALER, cursanții ÎNCEPĂTORI, INTERMEDIARI sau AVANSAȚI vor stabili de comun acord cu noi tipul de antrenament, structura de abonament, durata ședințelor și tarifele. De obicei, pentru Ciclul de CAVALER, cursantul este recomandat să aibă propriul cal.

Pentru detalii, sună la 0722736694 sau scrie la contact@batesaua.ro

Ne găsești la Snagov!

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.