Căutare:

Căutare:

Recomandări

O schimbare în societate prin tabere, excursii, cursuri de inițiere și ateliere practice

tabere_ciclotursim_batesaua_copii_vara

De ceva timp încoace, experiența noastră de aproape 15 ani în promovarea pedalatului și călăritului va fi transmisă mai departe copiiilor și adolescenților prin practică, nu doar prin teorie.
 
Prin tabere, excursii și cursuri de inițiere. Asociația BateȘaua consideră acum că aceste obiceiuri trebuie să intre fluent în modul de viață al tinerei generații, fără a le mai considera un fenomen cool, agrement de parc sau un sport de weekend! Moda bicicletei trebuie să treacă, și să facă loc unui mod de viață!
 
Organizăm tabere pentru grupuri de copii care vor ‘bateșaua’ la propriu și la figurat. Într-un permanent joc! Amestec de aventură, artă, cultură, antreprenoriat și creație. Poate unul dintre copii, când se va face mare, nu va mai aspira la funcția de Director de Vânzări al unei mărci de automobile (fals-economice sau fals-non-poluante) sau de Director Logistic la o companie de transport rutier (care substituie în mod artificial rolul căilor ferate electrificate).
 
Ne dorim să re-apară, sau mai bine zis să re-nască, meserii și specializări care țin de meșteșuguri, de natură, de călătorii, de gastronomie, de hrană naturală, de îmbrăcăminte naturală și multe alte ocupații care dau valoare omului, nu mașinii sau mașinațiunilor!

tabere_ciclotursim_batesaua_copii_vara
Celebrele noastre borcane cu aer proaspăt și curat…. altele cu gemuri de casă și multe alte obiecte confecționate manual, vor sta la baza inițierii prin joc și umor în atelierele de antreprenoriat și comunicare pe care le implementăm în Tabăra BateȘaua. Îi așteptăm pe copiii voștri să petreacă o vacanță care le va schimba viața. În bine! Călare!
 
Pregătim noile generații de tineri ‘călăreți’: prin atitudine creativă, spirit antreprenorial, simț artistic, curaj și inițiativă. De acum înainte încercăm să lucrăm la scară largă, prin programe complexe.
Așa înțelegem noi să ne implicăm în schimbarea societății de la temelie.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
GeoBateȘaua
octombrie 2016

Pe aceeași temă

Înscrie-te la activitățile Bate Șaua

Completează formularul de mai jos si rezervă unul sau mai multe locuri! Câmpurile marcate * sunt obligatorii.